Vacature….

May 24, 2018

Ik ben op zoek naar een fijne collega die me in mijn praktijk te Nieuwkerken-waas wil komen vergezellen ( deeltijds verder uitbouwen naar voltijds).

Je onderzoekt en behandelt kinderen met leerstoornissen, spraak-en taalstoornissen, dit op school en in de praktijk. Daarnaast ook volwassenen met stemproblemen en neurologische problemen. Dit zijn vooral huisbezoeken, maar ook in de praktijk.
Een eigen wagen is dus wel noodzakelijk.

In de praktijk is voldoende test -en therapiemateriaal om je werk goed te kunnen uitvoeren. Ook voor de administratieve kant is alles voorzien. Je beschikt over je eigen praktijkruimte hierdoor kan je jouw uren gemakkelijk zelf regelen.

Bij vragen of interesse neem gerust contact op en stuur je CV en motivatie naar onderstaand mailadres.

Mail: sofie@sofielogopedie.be

GSM: 0485/85.70.36